čtvrtek 9. února 2012

Vehochut dnu minulych

Takze dneska to bude takovy klasicky kanadsky eintopf ze vsehomoznoeho co me napadne.
Zacnu treba televizi, ktera tu obcas dava opravdu bizarni porady za ktere by se nemusela stydet lecktera nase komercni televize v cele s hvezdami jako Novotny nebo Ginzer. Vcera jsme se divali na nejakou soutez v hodnoceni svateb. Ctyri zenske kterym prislo normalni dat za svatbu pro cca 80 lidi v prumeru cca 26000$ (tedy dobbe pul mega Kc)  si ty svatby pak hodnotily, a ze se ty slepice umeli poradne rozjet a pomluvit vsecko. Ale jenom kdyz u toho nebyla ta pomluvana. Jakmile se objevila tak vsechny gratulovaly jak to bylo super. No a jedna z nich pak vyhrala zajezd kamsi na jih nebo co. Svatby samotny bylo uber-kyc, vsechny nevesty zabalene v satickach jak zmrzlinka dojely samozrejme v "limo" a zenichove komplet ve stribrnem obleku a podobne. UGH!
To vsechno byl ale cajicek oproti predcerejsku. Davali totiz v deset vecer soutez krasy 4-8mi letych holcicek. A videt v zemi, kde male holcicky nemuzou na koupak bez vrsku od plavek protoze prece "pedofilie", jak se promenaduji totalne zmalovane po podiu v kozackach s dobre 5cm steklem, pripadne ssebou cukaji v upnutem cernem kozenem oblecku s holym briskem na nejakou techno hudbu za nadseneho juchani maminek..... to mi teda padala brada.  A to si pritom na podivnostech vetsinou ujiznim ale tohle? Proste WTF efekt vysokeho kalibru. Skoro se bojim co na me vyskoci dneska.
Dalsi kapitola je stehovani. Dle Febe bysme se meli presunout zitra dopolende. Jenze ja dneska dostal praci a tak musim v 1000 nabehnout v downtownu. Takze presunout se muzem jen brzo rano. A Febe se zas neda dovolat.... takze nevim. Nejak to dopadne. Navic se samozrejme nestehujeme jeste na finale, ale jen presouvame z hotelu nekam do nejakeho nahradniho bydleni. No, mel by tam snad aspon fungovat internet, tady na hotelu uz dobre 3 dny hapruje a jede pomalu....
O praci samotne napisu priste, byl jsem dneska na zauceni a je to trosku silene (jako asi vsechno tady) ale snad to bue vse OK. Je to v pocitacovym obchode takze by to ani nemuselo byt tak narocny.



2 komentáře:

  1. Ten svatebni porad tady na NZ mame taky :))
    Gratuluju k praci! Jsem zvedavej, co to bude..

    OdpovědětVymazat
  2. Milouši, také jsem zvědavá, co napíšeš o práci ;-) já teď valím na týden do Tater a nechci o Sky ani slyšet :-D

    OdpovědětVymazat