pátek 17. února 2012

to me vomej vod hlavy!

Tak jo, parada. Stale nejsme prestehovani. Protoze jsme meli prislibeno, ze o vikendu (ktery zacina zitra) se stehujem, tak jsem dneska volal Febe. A hadejte co? Muzete jednou. Nestehujem. Jen jsem si vyslechl dalsi dil Nekonecneho pribehu o tom jak blablabla.....podlahy....blablabla.....novy fachmani.....blabla.... cosikdesi.... utratila uz spoustu penez... blabla. Takze uz jsem byl hodne neprijemny a rekl ji ze je mi lito ze ma problemy, ale ze my ji dali za dva mesice najem a skoro po mesici jsme porad v provizoriu a co s tim jako hodla delat. Navic je to tu spinavy takze si ani poradne nemuzem vybalit (neni kam a na zemi se valy chuchvalce prachu) a domaci je nerudny zid (jarmulka included, nekecam!). Jeste ze aspon Leon a Barak se kterejma to tu sdilime jsou v pohode prijemni a bezproblemovi.
Febe rikala ze ve stredu rano uz "urcite". No tak uvidime. Ma posledni sanci, jestli to nebude tak chceme prachy zpet a hledame neco jinyho. To uz je vazne na hlavu tohle.
Tak v tomhle ksefte vydelavam....
Navic dneska hastec v praci, furt se tam nekdo ochomital, ptal se na vsecko mozny a pak ze se rozmysli. Dva PowerBooky uz byly skoro prodany ale zablbnul prohlizec a zakose to odradilo.... Pak jedno vyzvednuti dalsiho MacCosi ktery po oprave zase odmitnul nabootovat. Takze zase nic. Jeste ze to zakaznik vzal v klidu. jeste ze nakonec dosel aspon jeden clovek a koupil aspon obstarozni Toshibu za 200$ a pak jeste jedno vyzvednuti opravy tak je aspon nejaka trzba. Zato jsem ale musel zustat dyl protoze samozrejme ti dva posledni dosli cca 10 minut po zaviracce. A nez jsem to vyridil a vsechno sklidil do trezoru tak bylo skoro osm. Vrrrrrr...... jeste ze zitra je sobota a tudiz mam jen pulden a pak nedele volna. V pondeli nejakej statni svatek ale ja jdu makat protoze pracy jsou ted potreba.
Honest Ed v plne parade
Predevcirem jsem vzal na prochazku do prace fotak, takze jsem nafotil jaky to v okoli me prace je. Hlavne frc zvany "Honest Ed" stoji za to. Ctyrpatrova budova plna veci stylu "vse za levno" - hadry (na hromadach), jidlo, uklidove prostredky, hracky, potreby pro domacnost, povleceni..... Koupil jsem tam termohrnek se zaviracim vrskem (3,4$+tax) takze uz jsem jak pravej Kanadan. Hodne se to tu totiz nosi, dost lidi ma tyhle termohrnky klidne rano i v metru a popiji z nich...
Koreajidlo je mnamka!
No a taky samozrejme diky za Koreatown! To jilo fakt muzu! Navic se da bez problemu sehnat kolem 7$ za obed coz je na zdejsi pomery zalevno. vetsinou chodim s Katkou a davame si napul. Nezeby se clovek prezral ale hlad to zazene a rifle uz jsou v pase docela vetsi. jen to zase nesmim prehnat, abych za penize usetrene za jidlo nemuzel kupovat pasek aby me nepadaly....



Saliny v podzemi na stanici Spadina




Žádné komentáře:

Okomentovat